فناوری های پیشرفته مرتبط با اینترنت درعصر حاضر انقلابی به پا کرده اند. شبکه های گسترده اینترنتی در بهینه سازی خدمات به مشتری و ارائه پروتکل های مدیریتی حضور موثرتری پیدا کرده اند. امروزه دستاوردهای" اینترنت اشیا" با بهره گیری از ابررایانه ها به شکل فزاینده ای در حال گسترش هستند.
اینترنت اشیا چیست؟
Internet of Things یک سیستم به هم پیوسته است که شامل طیف وسیعی از اشیا، تجهیزات دیجیتال، ابزارهای مکانیکی و داده های اینترنتی می باشد. این سیستم هوشمند بدون نیاز به تعامل فردی و چهره به چهره انسان ها و با انتقال داده ها روی یک شبکه جهانی کار می کند. در این فناوری پیشرفته می توان ردپایی از فناوری های بی سیم، میکرو سرورها، سیستم های الکترو مکانیکی و اینترنت تکامل یافته را دید که قادر به تحلیل داده های ماشینی و بهینه سازی وضع موجود هستند. طبق پیش بینی ها دامنه گسترش اینترنت اشیا تا سال 2020 شامل بیش از 20 میلیارد وسیله خواهد شد.
به بیانی ساده IOT، عبارت از اتصال تجهیزات به یکدیگر در بستر اینترنت است. به این ترتیب حتی از راه دور هم می توانید با اتصال به اینترنت ، وسیله مورد نظر را کنترل کنید. دوربین های مدار بسته هوشمند، یخچال های هوشمند، تجهیزات خنک کننده و ماشین های نظافت هوشمند برخی از کاربری ترین لوازمی هستند که از تکنولوژِی های مبتنی بر اینترنت بهره می برند.
اینترنت اشیا چگونه کار میکند؟
سخت افزارهای ارتباطی نظیر سنسورها و پردازنده های اطلاعاتی زیادی روی دستگاه های هوشمند جاسازی شده اند که دریافت داده های اطلاعاتی از محیط را بر عهده دارند. داده های گردآوری شده از تجهیزات هوشمند با اینترنت قابل انتقال به فضای ابری و یا دستگاه های دیگر است. دستگاه های هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا بدون نیاز به دخالت انسان می توانند رصد داده ها و تحلیل آن را انجام دهند.
استفاده از فناوری های هوشمند در دستگاه ها موجب شده تا تحول بزرگی در کسب و کارهای سنتی ایجاد شود. پروسه نظارتی، مدیریتی و کنترلی با اینترنت اشیا تجربه ای خوشایند است که می تواند صرفه اقتصادی زیادی را برای مشتری به همراه داشته باشد.
آیدی تلگرام : @MVakili,@ModiranCo
اینستاگرام : @modiran_34401105
شماره تماس : 031-34401105-234401393
Select your language