زبان خود را انتخاب کنید

تكنولوژي جديد گاوداري

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تکنولوژی جدید در گاوداری

 

دنیای اطراف ما به طرز شگفت انگیزی در حال تغییر است. هوش مصنوعی امروزه ممکن است شغلی با درامد زیادی باشد.همانگونه شاهد پیشرفت روبات ها هم هستیم که منتظرند تا کاری به انان داده شود. و اما با نگاهی به امارها می بینیم که مردم مانند گذشته شیر نمی خورند چرا که شاید از کیفیت شیر تولید شده اطمینان کامل ندارند و یا از این نگران اند که ممکن است محصولات لبنی از جمله شیر به اندازه کافی کیفیت لازم را نداشته باشند.

 اگر صنعت گاوداری نیاز به فناوری های جدید برای رشد کردن داشته باشد ، این کار لبنیات است که می تواند به رشد این صنعت کمک کند. در این مقاله فناوری جدید را برای دامداری و گاوهای شیری مورد بررسی قرار می دهیم که ممکن است به رشد این صنعت کمک کند.

 در ادامه به بررسی تکنولوژی جدید در گاوداری می پردازیم.

و اما تکنولوژی جدید در گاوداری به تغییر عادت مصرف شیر مردم کمک می کند؟

برای پاسخ به این سوال بهتر هست بدونیم که ارزش تولیدات شیر ایالات متحده امریکا در سال 2017 چیزی نزدیک به 38 بیلیون دلار بوده است که خود نشانگر ارزش بالای محصولات لبنی از جمله شیر می باشد. پس قطعا تکنولوژی جدید در گاوداری می تواند به تولیدات شیر کمک به سازایی کرده و همچنین سلامت مردم را بهبود ببخشد.

تکنولوژی جدید در گاوداری (افزایش کیفیت شیر)

کنترل کیفیت بخش مهمی از هر فرایند تجاری است ، به ویژه که در آن مصرف محصول می تواند منجر به بیماری و حتی مرگ شود.شرکت سوما که در سال 2016 تأسیس شد ، حدود 2.4 میلیون دلار بودجه خرج این صنعت کرده است. این شرکت حسگری را تولید می کند که مستقیماً به خط شیردوشی متصل می شود. با عبور شیر از طریق سنسور ، پرتویی از نور شلیک می شود. نور به ذرات ریز در مایع برخورد می کند که باعث تغییر جهت و پراکندگی آن می شود. اندازه گیری سطح پراکندگی اجزای مختلف شیر را آشکار می کند.

این شرکت ادعا می کند برای تجزیه و تحلیل نتایج ، از قدرت رایانه ای و شبکه های عصبی عمیق استفاده می کند ، که می تواند جزئیات سلامت هر گاو ، وضعیت تولید مثلی و کیفیت شیر تولید شده را براساس عواملی مانند محتوای چربی ارائه دهد. با این حال ، هنوز نمی توان تشخیص داد که گاوها چه شیرینی شکلاتی تولید می کنند.

تکنولوژی جدید در گاوداری (شناسایی مریضی در گاوداری ها)

سنسور شرکت سوما همچنین می تواند تعداد سلولهای سوماتیک موجود در شیر را شناسایی کند. این سلول های سفید خون به عنوان بخشی از پاسخ ایمنی حیوان هنگام حضور یک پاتوژن افزایش می یابد. از همه بدتربیماری به نام ماستیت است ، یک عفونت بسیار مسری که می تواند به گوساله آسیب برساند و باید با استفاده از آنتی بیوتیک ها درمان شود. کشاورزان مجبور بودند یک دستورالعمل را اجرا کنند ، زمانی که نتایج می تواند تا یک هفته به طول انجامد. اما فناوری مانند این سنسور و و شرکت های دیگر این زمان را به ساعت ها ، دقیقه ها و حتی ثانیه ها کاهش می دهد.

 

 

آيدي تلگرام مديران : @ModiranCo

شماره تماس : 031-34401105-34401393

اينستاگرام : @modiran_34401105