زبان خود را انتخاب کنید

pdf استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهاي شیرده محبوب

توسط در مقالات حوزه دام و طیور و کشاورزی Tagged in تجزیهپذیري،, تولید_شیر, خیسیده, کاه_جو, یونجه 2005 دانلود

دانلود (pdf, 1.63 MB)

JAP_Volume 12_Issue 2_Pages 37-50.pdf

استفاده از کاه جو خیسیده به جاي یونجه در جیرهگاوهاي شیرده تأثیر منفی بر عملکرد و میزان تولید شیر چهاردرصد چربی گاوها ندارد. لذا مصرف کاه خیسیده شده درسطح 14 درصد کل جیره گاوهاي شیرده با تولید متوسط دراواسط شیردهی پیشنهاد میشود.

pdf چگونگی توليد شير(لاکتوژنز) محبوب

توسط در مقالات حوزه دام و طیور و کشاورزی Tagged in تخلیه_شیر, تولید_شیر, لاکتوژنر, مولد 1751 دانلود

دانلود (pdf, 499 KB)

تشریح دستگاه تولید مثل (8).pdf

در فاصله زمانی بين دوباردوشش يا تخليه شير ازپستان، شير بهوسيله درفاصله ّم میشوند. پس از اينکه شير) ساخته میشود. سلولهای مولّد شير در حين توليد شير کشيده و متور اين سلولها از شير پر شدند، پاره میشوند و شير محتوی خود را به داخل مجرای آلوئلی میريزند. آلوئلی که شير موجود در سلولهای مولّد را دريافت کرده است، گشاد شده، بهصورت يک بادکنکمتور ّ معدنی و ويتامينهای موجود در سلول های آلوئلی، محتويات چربی، آب، پروتئين، لاکتوز، مواد ترکيبی به نام شير ناميده میشوند.

pdf کنترل سنتز شیر محبوب

توسط در مقالات حوزه دام و طیور و کشاورزی Tagged in تولید_شیر, هورمون_رشد, هورمون_پرولاکتین, کنترل_سنتز_شیر 5160 دانلود

دانلود (pdf, 2.71 MB)

بخش2ساختمان+سرپستانک،+پستان+و+مکانيسم+سنتز+شير (1).pdf

میزان ساخت و یا به عبارت دیگر میزان تولید شیر بوسیله چندین فاکتورکنترل میشود. اینها شامل، جیره غذایی و فاکتورهایی که بر روی دریافت غذا موثرند، هورمونها مثل هورمون پرولاکتین و هورمون رشد و یا )somatotrophin bovine )BST و همچنین تعداد دفعات خروج شیر از پستان و یا دفعات دوشش. ولی جیره و فاکتورهای مدیریتی موثر بر مصرف غذا به طور وضوح بر میزان مواد مغذی ورودی به پستان برای سنتز شیر موثر هستند و اینها مهمترین عوامل تعیین کننده تولید شیر میباشند. بحث در مورد این فاکتورها خارج از حیطه این کتاب است. در بیشتر پستانداران، شروع شیردهی و ادامه تولید شیر توسط هورمون پروالکتین کنترل میشود. اما الزم به ذکر است در گاو ادامه ترشح شیر، تحت تاثیر متقابل استروئیدها، هورمون تیروئید و هورمون رشد است )در گاو هورمون رشد را سوماتوتروپین گاوی و یا)BST (somatotrophin bovine میگویند(. BST یک هورمون طبیعی است که بوسیله غده هیپوفیز )غده کوچکی در قاعده مغز( سنتز میشود. گاوهای پر تولید دارای میزان بیشتری از هورمون BST در جریان خون نسبت به گاوهای کم تولید هستند. همچنین مقدار هورمون BST در خون گاوهایی که در اوج تولید خود هستند، نسبت به گاوهایی که در اواخر تولید خود میباشند بیشتر است. هم اکنونBST را میتوان به صورت سنتزی تولید کرد و تزریق این هورمون به میزان مشخص شده، باعث افزایش 10 تا 20 درصدی )حدود 4 تا 6 لیتر( شیر تولیدی در روز میشود. BST باعث تغییر متابولیسم بدن گاو شده، لذا به نسبت غذای مصرفی تولید شیر بیشتری را خواهد داشت. به عبارت دیگر ضریب تبدیل و یا راندمان تولید شیر افزایش مییابد. البته 4 تا 6 هفته بعد از شروع تزریق این هورمون و بعد از مراحل اولیه افزایش تولید شیر، یک افزایشی در مصرف غذا و اشتهای گاو بوجود میآید. در بسیاری از کشورها استفاده ازBST به دلیل فشار مصرف کنندگان و بحث امنیت غذایی ممنوع میباشد.